Konkurranse på nett
Vinn alt til babyen! (verdi 3.000 kr)
Har du små barn, og allerede merket hvor dyrt det kan være å bli foreldre? Da skjønner vi deg godt, men heldigvis finnes det muligheter for å skaffe seg gratis barneutstyr. For eksempel kan du vinne babyutstyr for hele 3 000 kroner, bare ved å delta på en enkel spørreundersøkelse!

Alt du må gjøre er å svare på spørsmål fra en av våre samarbeidspartnere. Undersøkelsen tar bare et par minutter å fullføre, og så blir du automatisk med i trekningen. Vår erfaring er at vinnersjansene i disse konkurransene er langt større enn "vanlige" konkurranser, ettersom det ikke er alle som tar seg tid til å svare på spørsmål!

Premien består altså av et Kid Interiør gavekort verdt 3.000,-, og du som nybakt mor eller far har nok helt sikkert bruk for det du får her. Blant annet kan vi nevne utstyr som barnevogn, bæresele, flasker, vugge, regntrekk og bilsete. Og det er bare en brøkdel!

Det koster naturligvis ikke noe å delta i konkurransen, annet enn bittelitt tid og energi. Men dersom du skulle bli den heldige vinneren, så vil vi absolutt påstå at det er verdt det. Lykke til - vi krysser fingrene for deg!

>> Klikk her og delta i konkurransen!

Konkurranseperiode:
Konkurranseperioden går til 1. November 2023.

Hvem kan delta?
Du skal være fylt 18 år og være bosatt i Norge.
Konkurranse Guide
Copyright © 2013 - 2023 KonkurranseGuide.no - Sidekart
Om oss
Beste Konkurranser
Konkurranseguide.no
Vinn alt til babyen
Konkurransen slutter 1. November
Vinn et Kid Interiør gavekort
Aldersgruppe: Over 18
Praktisk info:
Vinn alt til babyen
Mangler du en barnevogn, barnestol eller noe nytt barnetøy til babyen din? Vinn et IKEA gavekort!
Gratis vareprøver