Refinansiere gjeld
Det er en dårlig skjult hemmelighet at de fleste kredittkort har et rentenivå som er alt annet enn lavt.

Når rentene på et kredittkort først begynner å løpe, så må man ofte punge ut mellom 20 og 30 prosent av den kreditten man har brukt, i renter og gebyrer.

Over et år kan det utgjøre ganske mange tusenlapper - selv om man kanskje ikke har brukt så veldig mye penger på kredittkortet.

Heldigvis finnes det en løsning som gjør at man kan spare ganske mye penger. Ved å refinansiere gjelden på kredittkortet til et forbrukslån, så kan du slippe unna med forbrukslån med lave renter.

Mange forbrukslån har renter på 15 prosent eller enda lavere, og følgelig vil du kunne bruke de pengene du sparer direkte på avdrag fremfor renter og gebyrer.

Ved å refinansiere gjeld på et kredittkort kan du derfor bli gjeldfri langt raskere. Dette er faktisk noe vi anbefaler de fleste å gjøre, med mindre man klarer å betale tilbake det man har brukt innen den rentefrie betalingsperioden har passert (opp mot to måneder).

Hvis du ikke refinansierer kredittkortet, så gjelder det bare å betale ned den kreditten du har brukt så kjapt som mulig.
Artikkel
Konkurranse Guide
Copyright © 2013 - 2023 KonkurranseGuide.no - Sidekart
Om oss
Gratis vareprøver
Beste Konkurranser
Konkurranseguide.no
Refinansiere gjeld