Design som ikke koster en formue – spar penger med lesebriller på nett

Mange nordmenn har bruk for briller eller linser i løpet av livet. Nærsynthet og langsynthet trenger selvfølgelig forskjellige typer briller, og derfor er det også nødvendig med synsundersøkelse og optiker ved behov for ny brille eller styrke. Samtidig er det alt flere som oppdager at det går kjempefint å bestille briller på nett, både vanlige briller med styrke og enklere lesebriller.

Trenger du lesebriller – og da i hvilken styrke?
En vurdering av hvorvidt du trenger lesebriller eller ikke er selvfølgelig svært individuelt. Det er også derfor det ofte anbefales med en synsundersøkelse hvis du er usikker.

Samtidig er det likevel mulig å prøve ut en enklere digital synsundersøkelse på nett, for eksempel har Luxreaders en på nettsiden her – der du da kan prøve å lese tekst på angitt avstand fra skjermen for å se omtrentlig styrke.

Lesebriller handler i stort om styrke i spannet fra +1,0 til +3,5. Dessuten er det også slik at den styrken er den sammen for begge øynene. Det er også noe av grunnen bak at lesebriller i stort ikke er like dyre som vanlige briller for korrigering av langsynthet eller nærsynthet.

Spar litt mer penger ved å kjøpe brillene på nett
I og med at lesebriller er relativt enkle, er terskelen også noe lavere for å kjøpe dem på nett. Det betyr også at det kan være mulig å spare en del penger på å handle lesebriller på nett. Å spare noen kroner kan være ekstra fint hvis du trenger å kjøpe flere lesebriller, for å ha noen lett tilgjengelige til enhver tid.

På nett kan du prøve briller digitalt, ved å bruke mobilen. Da kan du legge forskjellige briller over ansiktet ditt – og på den måten få et inntrykk av hvordan brillen vil se ut på i virkeligheten. Når det gjelder lesebriller vil du sannsynligvis ikke bruke de i lange perioder i strekk, men det er likevel greit å finne briller som ser bra ut.

Det er også lurt å sjekke vilkår og betingelser når du handler briller på nett, akkurat som i forbindelse med annen netthandel. Det gjelder da særlig punkter som frakt og returrett, der det kan være mulig å spare litt penger.

Gratis frakt er alltid fint, og noen leverandører vil også tilby gratis retur. Slike ordninger gjør det enda enklere å handel designlesebriller på nett, og du kan få både pene briller og gode priser på samme gang.
Artikkel
Konkurranse Guide
Copyright © 2013 - 2023 KonkurranseGuide.no - Sidekart
Om oss
Gratis vareprøver
Beste Konkurranser
Konkurranseguide.no
Lesebriller på nett