Er det smart å kjøpe hvitevarer med strøm eller bonuspoeng?

Markedet for hvitevarer og elektroprodukter kan være ganske uoversiktlig, med tanke på at det finnes et gigantisk utvalg av forskjellige produkter som selges til vidt forskjellige priser i fysiske butikker og på nett.

Andre kjeder har bonusprogrammer der man skal samle poeng, eller egne kundetilbud i relativt lite eksklusive medlemsklubber. Noen butikker opererer dessuten med egne tilbud hvis man for eksempel bytter strømleverandør.

Det enkle er faktisk ofte det beste
Som hovedregel er det dessverre lite penger å spare på disse forskjellige tilbudene, og det mest fornuftige er å benytte seg av tjenester som sammenligner priser.

Dessuten finnes det nettbutikker som alltid matcher laveste nettpris, hvis du for eksempel kjøper kjøleskap hos skousen.no så matcher de laveste nettpris.

Det kan fremstå som forlokkende med bonuspoeng eller gavekort, men det er mulig å spare mye mer penger på å faktisk både velge den billigste butikken og kjøpe produktet når det er på tilbud.

De store tjenestene for prissammenligning har prishistorikk, noe som gjør det enkelt å se om det er sannsynlig at produktet snart vil komme på tilbud igjen.

Vær forsiktig med strømtilbud
Tilbud om avslag hvis man bytter strømleverandør har blitt alt vanligere. Særlig i forbindelse med lavere kjøpsbeløp kan denne rabatten utgjøre en relativt stor andel av kjøpet, men regnestykket er dessverre ikke så enkelt.

Selv om du får for eksempel 500 kr i avslag der og da, kan det være at du har bundet deg til en strømavtale som har en merkostnad på 500 kr og vel så det i løpet av kundeforholdet.

Det er definitivt ikke de rimeligst eller beste strømavtalene som selges med slike lokketilbud.

Konklusjonen blir da at det mest fornuftige er å sammenligne priser, finne butikker med gode tilbud og prismatch, se bort ifra lokketilbud og velge den beste prisen i kroner og ører. Da gjør du et godt kjøp.
Konkurranse på nett
Konkurranse Guide
Copyright © 2013 - 2023 KonkurranseGuide.no - Sidekart
Om oss
Gratis vareprøver
Beste Konkurranser
Konkurranseguide.no