Konkurranse på nett
Bli kvitt 100 000 kroner av gjelden din!
Har du en eller annen form for gjeld på bolig, båt, bil eller forbruk? Da er du som nordmenn flest - vi er tross alt eksperter på å låne.

Men hvor deilig hadde det ikke vært å bli kvitt denne gjelden, uten at du må nærmest løfte en finger? Vi viser deg hvordan du kan bli kvitt 100 000 kroner av gjelden din, bare ved noen få muse- og tastetrykk på datamaskinen din.

En av våre samarbeidspartnere behøver nemlig dine svar i en brukerundersøkelse, og som takk for hjelpen blir du automatisk med i trekningen om en premie på 100 000 kroner.

Premien benyttes automatisk til å slette gjelden din, og for deg som har et vanlig boliglån kan det utgjøre 2-3 år av avdragene!

Alt du må gjøre er å svare på spørsmålene som stilles, noe som neppe tar mer enn et par-tre minutter.

Vår erfaring er at vinnersjansene i slike konkurranser er langt større enn i andre konkurranser, ettersom mange ikke tar seg tid til å besvare slike undersøkelser. Derfor kan dette være nettopp din sjanse til å vinne stort!

100 000 kroner er dessuten en av de største konkurransepremiene vi har vært borti - noensinne. Vi har selv deltatt, og anbefaler definitivt at du gjør det samme!
Konkurranse Guide
Copyright © 2013 - 2023 KonkurranseGuide.no - Sidekart
Om oss
Beste Konkurranser
Konkurranseguide.no
Bli kvitt 100 000 kroner av gjelden din!
Konkurransen slutter 3/12-2014
Pengene utbetalt i midten av desember!
Aldersgruppe: Over 18
Praktisk info:
Bli kvitt 100 000 kroner av gjelden din!
Bli kvitt 100.000 kr. av din gjeld? Så les videre her. Hvis du gir oss noen opplysninger om deg og din hverdag, gir vi deg muligheten for å vinne 100.000 kr
Gratis vareprøver