Her er de beste gavene til firma konkurransene dine
Konkurranser er en super måte å engasjere både kollegaer og kunder, og kan hjelpe deg å få mer oppmerksomhet. Det kan til og med gi “gratis” markedsføring dersom du holder konkurransen på sosiale medier, og om du har passende premier.

Premien du tilbyr har mye å si for hvor gunstig konkurransen kan være. Folk er nemlig villig til å gjøre mer for gode premier, som de kan dra nytte av. I slike konkurranser kan du som bedrift tjene følgere og oppmerksomhet på sosiale medier, potensielt nye kunder, og til og med fysisk markedsføring. For å oppnå det siste er det noen helt spesielle premier du bør sikte deg inn på.

Profilartikler som premier
Mange bedrifter investerer i profilartikler som de enten gir ut som gaver, bruker i konkurranser eller gir til ansatte. Dette er enkelt og greit artikler som har trykt logoen til bedriften på, som kan hjelpe med å spre budskapet til bedriften, og skape mer oppmerksomhet.

Det finne mange forskjellige artikler man kan kjøpe, for eksempel penner med trykk, power banks, handlenett, reflekser, kjøkkenutstyr, badeleker og mye mye mer. Utvalget er med andre ord stort, og du kan helt sikkert finne noe som passer til bedriften din, og konkurransen du har planer om å holde.

Gaver man bruker
Profilartikler er med andre ord ypperlige gaver dersom bedriften din skal holde en konkurranse, enten internt eller eksternt.

Man kan nemlig finne mange varer som man faktisk har bruk for i hverdagen, noe som kan føre til “gratis” markedsføring for deg.

Du må selvsagt betale for selve produktene, men når dette er gjort så vil vinnerne bruke de offentlig, der logoen din synes godt. Dette kan føre til at flere blir kjent med bedriften din. og det er større sannsynlighet for at dere blir oppdaget av andre.

Når du også velger ut gode premier til konkurransen din, som man faktisk har bruk for, så er det større sannsynlighet for at folk ønsker å delta. De aller fleste av oss er jo veldig interessert i å vinne gratis ting, også fordi det er morsomt og spennende å delta i konkurranser.

Mange bedrifter i dag bruker konkurranser til å bli mer kjente blant poteniselle kunder, øke interessen på sosiale medier, eller rett og slett for å belønne ansatte eller eksisterende kunder. Det kan være smart for din bedrift å prøve det ut også, og da er profilartikler et godt alternativ til premier.
Artikkel
Konkurranse Guide
Copyright © 2013 - 2023 KonkurranseGuide.no - Sidekart
Om oss
Gratis vareprøver
Beste Konkurranser
Konkurranseguide.no
Gave til firma